HTML5 Pong game

2012-12-27

Så har jeg også indtaget HTML5 spiludviklingen! Dette har jeg med det lille pong-spil der kan ses under mine projekter.

Det er naturligvis ikke "perfekt" og jeg har også på siden gjort udtryk for, at der er fejl, mangler og ting der kan gøres bedre. Men det skal mere ses som en demo. Jeg har ikke anvendt noget framework, så det er skrevet fra bunden med rå javascipt; dog med udgangspunkt i en Google præsentation om netop spil-programmering med HTML5. Jeg har læst løst og fast om fordele kontra ulemper ved HTML5 vedrørende spil til sammenligning med bl.a. flash (ActionScript3). Selvom jeg ikke har nogen erfaringer med sidstnævnte, er jeg ikke blevet afkræftet i, at der er stort potentiale.

Jeg ved ikke på stående fod endnu, hvad mit næste spil bliver. Jeg ved af erfaring, at man skal starte i det små, men på den anden side, har jeg megen erfaring fra spilprogrammering i python og GameMaker, som jeg helt sikkert kan overføre til javascript. Jeg kunne godt finde på at genoptage et af mine tidligere spil-forsøg og give det nyt liv og håb på en mere udbredt platform.

Som altid, er det fedt med kommentarer på alle niveauer og begge ender af skalaen; Vær velkommen til at kontakte mig omkring mit spil og/eller mine ideer på [email protected].