Ninja Academy

2014-10-13

I et blændende tempo starter Ninja Academy. De to bedste elever kæmper i en fantastisk duel om æren og retten til de gyldne ninja våben. Med bedskidte tricks vinder den onde elev, men bliver afvist af den gamle sensei. Og dermed er scenen sat for et rasende rivalri og et uforløst opgør.

Ninja Academy

For i nutiden, ankommer en broget flok til den forhenværende gode elevs — nu selv sensei (whatever) — ninja akademi, for at få træning. Og på en uge skildres en fantastisk karakterudvikling i filmen. I fascinerende scener ser vi hvordan nørderne bliver forvandlet fra udulige, selviske og ugidelige tabere, til skarpe, fokuserede og stærke ninjaer!

Parallelt med historien skildres også det medrivende drama internt i gruppen, hvor den smarte rich kid forelsker sig i den lækre ninja instruktør, Gale (?); den smarte agent 00711 ("agent dobbel' O, seven eleven") og en anden attraktiv pige; og mimeren ikke mindst, som ser sig lun på pigens mørkhårede veninde.

Det hele kulminerer i et overvældende opgør mellem de to gamle elevers ninja skoler; en kamp spækket med vilde effekter, hårrejsende kampsport og flotte akrobatiske kunster. Naturligvis ender de to kamphaner i en en-til-en duel som en for alle kan afgøre hvem der bliver ejeren af de gyldne ninja våben!

Filmen er spækket med passende, intelligent humor, og sammen med de fantastiske karakterer, dannet på baggrund af utroligt overbevisende skuespil-præstationer, er grundlaget for en utrolig cinematisk oplevelse lagt! Plottet er medrivende og forståeligt lige fra starten, og karakterenes hensigter og handlinger er troværdige hele vejen igennem.

Ninja Academy er virkelig en glemt skat, så lad dig ikke snyde for at se eller gense dette mesterværk fra 1989.