Om

Mit navn er Casper Kehlet Jensen Roi og jeg bor i Kolding med min lille familie og vores 4 høns. Jeg er uddannet cand.scient i Datalogi ved Syddansk Universitet i Odense.

I løbet af denne blogs levetid har mine interesser udviklet sig i takt med min støt stigende alder. Således vil man i arkivet fx kunne finde spilanmeldelser for FIFA; en hobby som i dag er trådt (meget) i baggrunden til fordel for bl.a. familieliv, snedkeri, løb, litteratur, havearbejde, vandreture, og en smule programmering.

En stor del af vores liv og hverdag er med tanke på vores klima og miljø; vores ressourceforbrug og affaldsproduktion og hvilke konsekvenser det har for natur, planer, dyr og andre mennesker. Ligesom mine andre interesser skal danne grundlag for mine skriverier her på bloggen, vil klima og miljø være et grundlæggende tema — ligesom det er det for hele mit og vores liv i det hele taget. Det kan du bl.a. læse om i et af de nye indlæg der er med til at genstarte bloggen: Min families klimaaftryk.

Arkiv

I august 2020 skrev jeg hjemmesiden om i Svelte. Derfor kan du i arkivet finde alle de gamle indlæg fra bloggens fortid.

Nogle indlæg har dog været skrevet på baggrund af gammel software og biblioteker som jeg har valgt ikke at tage medover. Der vil være en lille advarsel om dette. Det betyder bl.a. at den gamle billedviser er død, hvorfor indlæggene kan se lidt rå ud. Beklager! Det gælder også visse programmeringsressourcer, kildekodefiler, små javascript-biblioteker (Rating-viewer fx).

Størst af alt er det også (i første omgang i al fald) et farvel til det lille arkiv af spil jeg havde udviklet. Det må jeg naturligvis også beklage dybt; men hvem ved, måske de bliver genoplivet en skønne dag?

Kontakt mig hvis der er et særligt indlæg du vil have genskabt, så kan jeg måske finde tid til at fixe det. Ellers kan du måske have held med at gå tilbage i tiden via Wayback Machine.